משרדי חברה למטהרי מים

תכנון ועיצוב משרדים
משמר השבעה
כ-50 מ"ר

בפרויקט זה הבקשה הייתה להסב חלל  "האנגר" למשרדי חברה הכוללים  אחסון מוצרים ,קבלת קהל, עמדות שיווק טלפוניות, והנהלת חשבונות…וכל זאת, בשטח מצומצם למדי, תוך שמירה על פרטיות בכל עמדה.
לצורך כך, חילקתי את החלל לשניים : אל מול דלת הכניסה מוקם דלפק קבלת הקהל והוקצב לכך שטח מרווח, לנכנסים ולמעמיסים.
באזור השני הצבתי מחיצה מנגרות בעלת 4 פאות הכוללת, ארונות אחסון משני הצדדים, אקווריום בחזית ואזור עבודה לרבות מכונות צילום מאחור. רהיט זה  הגדיר את החלל ועמדות העבודה האישיות. בתקרת הרהיט מוקמה התאורה ובאופן הזה נמנעתי מ"ללכלך" את תקרת העץ  שנחשפה ונצבעה בגוון לבן.
בחזית הארון מוקם אקווריום דגים גדול, לבקשת המזמין… סגולה לעסקים מניבים ומוצלחים.
הצבעוניות שנבחרה, נקייה ובהירה מייצרת  חלל מואר ואוורירי ומשרתת את מהות העסק, מטהרי מים.

צילום: עוזי פורת