בית בהרחבה – קיבוץ מגל

ליווי בניית בית
קיבוץ מגל
140 מ"ר

לפרויקט הזה נקראתי על מנת "להכניס אופי אישי" לבית שנבנה בהרחבה של קיבוץ, שכן הבתים היו זהים בתכנונם. בני הזוג קרייריסטים עצמאים, להם 3 בנות, הגשימו את חלומם לבית פרטי עם גינה גדולה באזור קסום.
ליוויתי אותם משלב התכנון והעלייה על הקרקע ועד לרכישות של הפריטים הקטנים…
הפרוגראמה כללה, שטח "ציבורי" מרווח ומואר, מטבח גדול שניתן לבשל בו יחד, 3 חדרי שינה לבנות, חדר עבודה (כניסה נפרדת) הצופה לנוף וחדר הורים נעים.
השינויים המבניים שבוצעו היו מינוריים בשל מגבלות התכנון והמעטפת: המסדרון הורחב ונפתח על ידי ביטול קיר, דלת הכניסה לחדר השינה של ההורים הוצנעה, ומערך הריהוט והחשמל עודכן בהתאם. החומרים נבחרו מתוך ההיצע של הפרויקט באופן הרמוני. ספסל בטון תוכנן ונבנה מתחת למסך הטלוויזיה וכיור בטון נרכש לשרותי אורחים, להשלמת המראה הזרוק והמסוגנן.
דלת חדר העבודה אשר הורחבה והוחלפה לזכוכית מכניסה אור למסדרון, והגרפיקה הצרובה מטילה צל בשעות הערב. מחיצות זכוכית נוספות בחדרי הרחצה נצרבו אף הן בגרפיקה ואיורים רלוונטיים.