וילה – כפר שמריהו

שיפוץ מהיסוד של וילה בת 4 מפלסים
צומת כפר שמריהו
כ-350 מ"ר

הנכס נרכש ויועד למשפחה בת 7 נפשות בגילאים שונים.
בוצע תכנון פנים חדש ביחס למשפחה המגוונת: מעין "מלון בוטיק" בו לכל דייר מקום משלו מותאם לצרכיו.
המרתף הוסב ליחידת דיור עצמאית בנוסף  לחדר שירות הכולל מקלחון לרוחצים בבריכה.
בקומת הכניסה הוגבהה התקרה והמדרגות הועתקו כך שנוצר חלל פתוח, מרווח ומזמין הכולל מטבח פינת אוכל וסלון היכול להכיל את כל המשפחה בנוחות. העמודים הוסתרו על ידי נגרות אשר עוטפת את חדר השירותים בסמוך לכניסה, ובחזית הנגרות הוצב מסך טלוויזיה גדול הפונה לאזור הישיבה. מטבח גדול הכולל אי עבודה הוזמן בחברת "פדיני", והריהוט נרכש ב"סיאם" בהרצלייה פיתוח.
חדר ההורים תוכנן בקפידה וכולל חדר ארונות פתוח המשמש מחיצה בין אזור השינה והמקלחת, יתר פרטי הנגרות "נתפרו" במיוחד לכל חדר על פי צרכיו, ונצבעו בגוונים בהירים על מנת ליצור תחושה של חלל גדול ומואר.
בעליית הגג תוכננו שני חדרי שינה וחדר רחצה גדול, כולל פינת כביסה, מקרר ועמדת קפה.
תוכנית התאורה כוללת "בית חכם".